GLAS VAPAJUĆEG U PUSTINJI

Umberto Eco je za “Ime ruže” rekao da , parafrziram, prvih sto stranica iskušavaju predanost čitatelja da se posveti djelu kako to djelo i zaslužuje, pa onda se možete smatrati sretnima što Sve ovo na vrhu nije dugo 100 stranica iako mi evo kaže da je 1870 stranica. Žao mi je, ali duša mi je teška, pa sam morala nešto prebaciti u pisanu formu da napravim mjesta za nove priče.


ANARHIZAM KAO RELIGIJA

Ja sam anarhist. Međutim, anarhist po svom vlastitom manifestu. Vrlo je malo pravila u mom anarhističkom manifestu.

 1. Nikada ne čini drugome ono što ne želiš da tebi bude učinjeno.
 2. Nikada ne čini drugome ono što taj drugi ne želi da mu bude učinjeno. Čak i kada želiš pomoći i namjere su ti časne. Čekaj da taj netko zatraži pomoć. Ne očekuj niti zahtijevaj nekakvu zahvalnost zato jer si pomogao odnosno napravio ono što bi napravio čak i vuk za člana svoga čopora.  Ako nismo bolji od vukova onda barem budimo kao vukovi.
 3. Ne uvjeravaj Svijet da si ti u pravu ili da išta na svijetu znaš najbolje, jer skromnost je logička osobina Mudrosti i svjetionik u moru bezumlja.
 4. Preuzmi odgovornost za svoj Život, svoje Postojanje, svoje tijelo i svoj duh. Ti si gazda SEBE i svega što je Stvarnost u tvom životu. Ti biraš sve što misliš, sve što radiš, sve što osjećaš.
 5. Prihvati posljedice svojih postupaka i ne krivi nikoga nego Sebe, kao što zahvali Sebi kad se dokaže, bar tebi, da je postupak bio odista i zaista ispravan.
 6. Perspektiva iz koje promatraš Svijet je samo tvoj odabir, a ti se opravdavaj religijom, nacijom, lošom srećom. Na kraju se uvijek moraš suočiti sa samim sobom. Ispod kože smo uvijek sami.   http://impulsportal.net/index.php/kultura/knjizevnost/1198-guy-de-maupassant-samoca . Ova priča mi je davno rekla ono što nisam bila spremna prihvatitiili nisam bila spremna razumjeti, jer dječiji mozak ne prihvaća neke Istine tako lako.  Iako je uvijek spreman povjerovati  u magiju i čuda, nema mogućnost prihvatiti tu našu stvarnost Svijeta kao činjenicu. Možda jer je ta naša vrla stvarnost umjetna, najmanje ljudska, natopljena kolektivnim strahovima.
 7. Ako nikoga ne dovodiš u opasnost i ne ulaziš u tuđe slobode, a netko si daje za pravo da tebi popuje i odlučuje u tvoje ime BRANI SE! BRANI SEBE – hram koji je tebi i nikome drugom povjeren na čuvanje.  IZGOVORI SU LAŽ! IZGOVORI SU KUKAVIČLUK!

Neka ih bude sedam, jer je sedam sveti broj uz tri i devet – rekao mi je Nikola Tesla. Sedam  je sveti broj i po Evramu, vrhovnom božanstvu Krizijaca, naroda sa juga Ale o čemu se vrlo detaljno govori u serijalu knjiga Petera Bretta 

 • The Painted Man (2008) (US title The Warded Man; 2009)(FR title L’Homme-Rune; 2009)
 • The Desert Spear (March 27, 2010, Del Rey)(FR title La Lance du désert; 2010)
 • The Daylight War (February 12, 2013)[6]
 • The Skull Throne (March 31, 2015)[7]
 • The Core (October 3, 2017)

Ima ih i na hrvatskom odnosno srpskom jeziku i u našim knjižnicama. 

” Evram i jeste u tebi, prijatelju moj. Jesmo li mi stvorili njega li je on  nas – nije važno. On je svetlost u tebi kad je sve ostalo mrak. On je glas koji šapuće šta je ispravno, a šta rđavo. On je snaga koju si našaou sebo tokom muka u pustinji. On je nada koju  polažeš u ovaj sumanuti plan.”

PRESTO OD LOBANJA Peter Brett

Ovaj Bog nije loš i bio bi i bolji da nije dano zatucanim, nemaštovitim tvrdim i usukanim Krazijcima da ga okuju u norme i pravila.

Zato je moj omiljeni Bog je ERU ili Iluvtar Iz mašte J.R.R. Tolkiena koji vam je poznat iz “Gospodara prstenova” za većinu kao filma koji su svi gledali, a za manji broj kao trilogija knjiga. “Simarillion” je manje poznat, ali to je svijet gdje se pominje Eru koji je pjesmom stvorio svijet. Pjesma – zvuk – vibracija jest kako god okreneš prvi, najsitniji oblik života. Ishodiše i sjeme svega živog. ovo je već filozofska teza koju možemo braniti ili napadati na sred srijede agore u hladu neke smokve dok vas Aristotel gleda sa strpljenjem stabla, jer samo tako može izdržati količinu gluposti. Ipak, na kraju svog života Aristotel je potvrdio postojanje “kaplje duše”, a to vam je kao da je progovorio sam Eru, jer Aristotel je sigurno imao u sebi nešto božansko iako u njegovo vrijeme nije postojao jedan Bog osim kao izraz Duše.

“Ako je duša važnija od tijela (jer je po prirodi sposobnija da vodi), i ako se za tijelo brinu umijeća i vještine kao što su liječništvo i tjelovježba (i njih smatramo znanjima i za neke ljude govorimo da su ih stekli), očigledno je da neka briga i neko umijeće postoji i za dušu i za duševne vrline, i sposobni smo ga steći, jer to možemo i s onim u čemu nam je neznanje veće i što je teže spoznati.”

Aristotel

I tako vam naš Aristotel odvali pljusku baš kad ste pomislili da je spoznaja na obzoru. Vrlo naporan čovjek u svojoj božanstvenosti, jer kao samo on Zna kako se misli, jer kao samo On može presuditi u svakom sporu, a presuda je uvijek “Kako si posijao – tako ćeš i žeti.” jer to nam baš uvelike pomaže oko odluke trebam li svaki dan popiti litru nafte i tako povratiti svoje zdravlje ili je to obična glupost koju samo Minja može reći. Kako god završila priča s naftom, Aristotelova tvrdnja stoji: posijala sam i sad žanjem. 

Biblija,sveta knjiga kršćana ima 10 zapovijedi

 1. Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemaj drugih bogova uz mene! (Nemam, samo tebe Eru koji pjevaš pjesmu ljubavi)
 2. Ne izusti imena Gospodina, Boga svoga, uzalud! ( ni da hoću ne mogu, jer su ti udijelili tisuću imena i sve je uzalud sem možda traženja imena tvoga u nutrini mogo bića, kao svetionika mudrosti i dobrote, kao kaplju duše)
 3. Spomeni se da svetkuješ dan Gospodnji! ( svaki dan je dan Gospodnji i svjedočanstvo ljepote, mudrosti i dobrote, u stablu i rijeci, u ruži i suncu, u lavu i mravu, u slavuju i vrani, u pčeli i oblaku…I možda mi je zadnji,pa valja skupiti lijepe uspomene i slike za snove onkraj ovog postojanja)
 4. Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude! ( neću,jer otac me ostavio i prije rođenja, a majka se usudila prijevremeno umrijeti. Ponavljam njene stavove i gledam u galeriji prošlosti slike njenog života. Hvala mama. Razumijem. Možemo mi i bolje. Uvijek se može bolje)
 5. Ne ubij! ( e ovo je već za agoru sa Aristotelom pod smokvom. Jer ako je život vječan i ovdje je sasvim jasno izrečena zapovijed :” Ne ubij” onda to ne može značiti: ” Ne ubij osim ako ti gazda kaže da masakriraš tisuće ljudi ili jer se netko usuđuje drugačije misliti, i na kraju i ako sam u pravu i ako sam direktno bez razloga napadnut, ne zaboravimo da je život vječan i ako je taj isti Bog koji očekuje puno povjerenje u pravu, a prolili smo hektolitre krvi da to i dokažemo, onda ubojstvo nas samih nema nikakvu važnost u našem postojanju, pa sad ne znam smijem li nekoga ubiti čak i u samoobrani a da ne naljutim Boga.) Kažem – agora materijal.
 6. Ne sagriješi bludno! ( ne razumijem “bludno”. Indijci imaju Kama Sutru početak ljudskog postojanja ne obilježava vjernost bračnom drugu, jer brak nije postojao, nego samo razmnožavaj se da tvoje pleme bude veće i zdravije i bolje na svaki način od susjednog plemena. Opet referenca na vuka odozgo).
 7. Ne ukradi! ( Uopće nemam prigovor, jer po anarhizmu i logici anarhizma nikad ne kradeš od drugog bića, nego uvijek od samog sebe). Ne postoji osijeljenost od svijeta, baš kao što i ružu ubereš zbog njenog mirisa i ljepote u samom činu branja znaš da si je ubio i da će njena ljepota uvenuti i njen miris nestati.
 8. Ne reci lažna svjedočanstva! ( Sve što se mora iznijeti riječima, glasom je laž, jer samo je emocija istinita. Dakle Govorim ergo lažem. Nogu se truditi i mogu i potvrditi da sve što govorim – govorim iz punog uvjerenja, al ja nikako nisam autoritet za Apsolutnu Istinu. Čudna zapovijed, al’ hajd’, neka bude)
 9. Ne poželi tuđeg ženidbenog druga! ( to je jednako krađi,pa je sve jasno)
 10. Ne poželi nikakve tuđe stvari! (opet gore navedeno)

Kur’an pak ima malo drugačiju priču. Nekako ( neka mi oproste Vjerni) mi zvuči kao da se Bog, ovdje sad Allah ispilao jer ne razumijemo da je 2 +2= 4 i mora nam tupiti kao zadnjim glupanima osnovna pravila uljuđenog života.

A da je Gospodar tvoj htio, sve bi ljude sljedbenicima jedne vjere učinio. Međutim, oni će se uvijek u vjerovanju razilaziti, osim onih kojima se Gospodar tvoj smiluje. A zato ih je i stvorio. (Hud, 119-120)

Ovdje ide ono: NE UBIJ! I ne glumi debila nego kad već vjeruješ, vjeruj do kraja, a ne samo u ono što ti odgovara.

„Allah vam ne zabranjuje da činite dobro i da budete pravedni prema onima koji ne ratuju protiv vas zbog vjere i koji vas iz zavičaja vašeg ne izgone – Allah, zaista, voli one koji su pravični.“ (Al-Mumtahina, 8)

Dakle, Džihad se može gotovo poistovjetiti sa  Svetin križarskim ratom.

Muslimani koriste riječ „džihad” u tri različita konteksta[3]:

 • Unutrašnja borba za očuvanje islamske vjere
 • Borba za očuvanje islamskog društva
 • Općenita borba za obranu islama

Ponavljam. Ako vas nitko ne napada živite slobodno i u miru.

Ovakvo naravoučenje podržavaju i budisti. Ukratko: sve je dozvoljeno ok nije na štetu ikoga i ičeg i sigurno ćeš se reinkarnirati u Dalaj Lamu ili slično, ako nikada nisi ubio glistu. Ako jesi ubio glistu, ti zli čovječe, onda ćeš se reinkarnirati i glistu, pa da vidimo kako će ti se svidjeti da te netko eto samo tako zgazi jer DA.

Eto zašto sam anarhist. Zato jer objedinjuje politički, religijski i biološki svijet jednog živog bića od roda Homo sapiensa.


E sad. Što sam ja to mislila kad sam ovu stranicu nazvala “zeleno zlato”? 

U mom svijetu Zemlja je organizam na kojem sve ostale vrste žive u sinergiji i čovjek koji se pravi pametan. Na primjer ovako Zemlja izgleda bez nas.


I na kraju onaj kojeg smo ubili


A ovako izgleda kada pribrojite nas. Misaono biće, najpametnije na Zemlji.

 

 

Je li sve ovo djelo Sila Svevišnjih? Boga osobno? Vanzemaljaca? Ili su nas možda napali neki zločesti mravi i skakavci?

 

I molim vas! Radije ne recite ništa, nego i najoriginalniji izgovor! Ponašamo se i živimo kao nametnici ne razmišljajući da je Zemlja izbrisala i jače, ako ne i  “inteligentnije” od nas. Zaboravljamo da smo najmlađa vrsta na Zemlji. Da se još razvijamo da bi dostigli običnu mačku, a kamo li da budemo pastiri koji čuvaju ovaj planet od… čega? Ispada da ga treba čuvati samo od nas.

Dakle, nadam se da sada možete razumjeti moji poniznost kao stanovnika ovog planeta koji me u vrijeme svake južine posrami svojom moći kad udari u Svetu stijenu

kao Sila neopisiva, nerazumljiva, neukrotiva – slobodna!

I što sam ja nego tek dašak vjetra, zrno pijeska u pustinji, jedna misao ako i toliko u VELIKOM PLANU  ako ga uopće ima? 

I sve što me pokreće jest vjera u Leptirov učinak što je usko povezano sa teorijom kaosa.

Ništa ja ovdje nisam rekla da je novo, niti sam rekla pametnije od većih i mudrijih od mene, ali izgleda da sam sve to morla reći da zadržim smjer, da mi sjever ne pobjegne, da ne zalutam u nepreglednom moru mišljenja i stavova.

Kad stignete pogledajte  ovaj film o pučini i tigru Pijev život

Možda, samo možda shvatite važnost tigra.

A onda, opet ako stignete pogledajte i ovaj film ” Iscjelitelj” po knjizi Noaha Gordona koju možete i pročitati, potvrđeno nema nuspojava. 

 


Umberto Eco je za “Ime ruže” rekao da , parafrziram, prvih sto stranica iskušavaju predanost čitatelja da se posveti djelu kako to djelo i zaslužuje, pa onda se možete smatrati sretnima što Sve ovo na vrhu nije dugo 100 stranica iako mi evo kaže da je 1870 stranica. Žao mi je, ali duša mi je teška, pa sam morala nešto prebaciti u pisanu formu da napravim mjesta za nove priče.

Sad prelazim na bitno, a ispada i na epilog ovog premišljanja. Naslov ovdje je “Glas vapajućeg u pustinji” i ciljano se zove baš tako.

Trebam vašu pomoć

Treba prikupiti 300 nalaza neurologa, 300 nalaza magnetske rezonance i 300 upitnika. Treba obavijestiti svakog tko želi i tko može o ovoj akciji u zemlji Hrvatskoj i zemji Bosni i Hercegovini. Distribuciju preuzimam ja iz svih jasnih razloga koji u kratko glase: Ja, sveta Minja, sa čudesnim moćima mogu napraviti čudo i pobrinuti se da uposlim poštu i  svog poština, koji je najbolji poštin na svijetu i dostaviti svih 300 doza na adrese onih kojima trebaju stići. Znam, i ja sa čudim da znam koristiti poštu, ali možda zato jer je pojam pošte vrlo nov, pa neki ljudi još nisu upoznati kako funkcionira to neobično čudo.

Ipak, oko svega drugoga mi treba pomoć, jer to je strahovito puno podataka, a veliki broj vas čita samo naslove.Treba mi tim ZLATNIH LJUDI za Zeleno zlato.

Znam da smo “invalidni”, “polovični” i sve što nam padne na pamet, ali ovo se tiče svih nas i samo je jedan korak u razumijevanju i nas kao dijela društva i ljudske vrste i utjecaja na okruženje zamahom leptirovih krila. Nikada si nemojte dopustiti da pomislite da vi niste važni, da vaše misli nemaju odjek, da vaša djela nemaju odraz.

Možete vi sad ovo lajkati, a i ne morate. Pitanje je hoćete li podijeliti.  Možemo li zajedno posložiti logistiku i odraditi ovaj i svaki budući zadatak koji nam se pojavi na stazi.


Razumije li itko da je internet oružje?

Svaku želju ili prigovor koji imamo možemo bez ikakvog napora poslati na e-mail adresu svakog državnog plaćenika, koji je plaćen od NAS – GRAĐANA. Možda neće odgovoriti na jedan mail, ali na 20 000 – 50 000 upita morat će ili će se srušiti mreža. Pa i ako se sruši, krenut valja ponovo ok nas ne čuju i ne shvate da su gazde i vlasnici naše domovine njeni građani0 odnosni MI, a ne nekoliko odabrnih da nam domovinu tretiraju kao neku prćiju ili kokošinjac. Možemo li mi išta ili je strah prevelik. Gdje nas je dovelo sklanjanje s puta moćnicima? Gdje nas je dovelo čekanje “boljeg sutra”? Gdje je DANAS?


Molim vas za pomoć. Pomozite mi da pomognem.

 

 

Minja Vuksan Dobran

 

 

 

2018-04-18T17:07:19+00:00

64 komentara

 1. minecraft 5. listopada 2018. at 19:44 - Reply

  Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an e-mail.

  I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

 2. minecraft free download 2018 10. listopada 2018. at 12:48 - Reply

  Nice blog right here! Additionally your website rather a
  lot up very fast! What web host are you the usage of?
  Can I am getting your associate hyperlink in your host? I wish my web site loaded up as fast as
  yours lol

 3. Coconut Oil Benefits 25. listopada 2018. at 0:29 - Reply

  Hi there, everything is going fine here and ofcourse every one is sharing data, that’s genuinely fine, keep up
  writing.

 4. Sling tv coupons and promo codes for november 2018
  Yes! Finally something about sling tv coupons and promo codes for november 2018.
  Sling tv coupons and promo codes for november 2018

 5. What Equipment is Needed for Sling TV 17. studenoga 2018. at 13:43 - Reply

  When someone writes an paragraph he/she maintains the thought
  of a user in his/her brain that how a user can understand it.

  So that’s why this piece of writing is great. Thanks!

 6. What Equipment is Needed for Sling TV 18. studenoga 2018. at 16:28 - Reply

  With havin so much content and articles do you ever run into
  any problems of plagorism or copyright infringement?

  My website has a lot of completely unique content
  I’ve either created myself or outsourced but it
  seems a lot of it is popping it up all over the web without my agreement.
  Do you know any ways to help prevent content from
  being stolen? I’d genuinely appreciate it.

 7. descargar facebook 22. studenoga 2018. at 19:16 - Reply

  Hello would you mind letting me know which hosting company you’re
  working with? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price?

  Cheers, I appreciate it!

 8. Get Traffic 4. ožujka 2019. at 17:16 - Reply

  Good post. Click my name to obtain cheap email lists for your marketing campaigns. Thanks.

 9. Billi Sumlin 5. ožujka 2019. at 20:33 - Reply

  Virtually all of the things you mention happens to be supprisingly appropriate and it makes me ponder the reason why I hadn’t looked at this in this light previously. This piece truly did switch the light on for me personally as far as this issue goes. Nonetheless there is actually 1 point I am not really too comfy with and while I make an effort to reconcile that with the main theme of your point, permit me see what all the rest of your visitors have to say.Nicely done.

 10. Leonardo Haughton 10. ožujka 2019. at 22:54 - Reply

  Find all that is about News and why it means a lot.

 11. Result nic.in 2019 16. ožujka 2019. at 20:15 - Reply

  When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and now each time a comment is added I receive four emails with similar comment. Could there be by any means you possibly can eliminate me from that service? Thanks!

 12. my singing monsters 28. ožujka 2019. at 0:46 - Reply

  When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox now every time a comment is added I get four emails concentrating on the same comment. Can there be by any means you are able to remove me from that service? Thanks!

 13. minecraft 6. travnja 2019. at 2:21 - Reply

  It’s going to be finish of mine day, however before finish I am reading
  this enormous paragraph to improve my knowledge.

 14. minecraft 7. travnja 2019. at 0:54 - Reply

  Just wish to say your article is as astounding.
  The clarity in your post is just great and i could assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your feed to keep
  updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable
  work.

 15. minecraft 8. travnja 2019. at 7:21 - Reply

  Currently it seems like Expression Engine is the top blogging
  platform available right now. (from what I’ve read)
  Is that what you are using on your blog?

 16. Reanna Romani 8. travnja 2019. at 11:36 - Reply

  May well appear to be a lot until you’re in the placement that i’m. Your blog alerted me to thinking that I had earlier missed. Thanks so much.

 17. Adelina Scudero 8. travnja 2019. at 11:47 - Reply

  Hey there would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it!

 18. Dortha Vancleave 9. travnja 2019. at 16:47 - Reply

  At this time it looks like WordPress is the top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 19. Evelina Dorvillier 20. travnja 2019. at 18:55 - Reply

  Very good information. Thank you 😀

 20. minecraft 22. travnja 2019. at 4:15 - Reply

  Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such info a lot.
  I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of
  luck.

 21. Emmanuella Love 23. travnja 2019. at 8:33 - Reply

  Hey, how’s it going?

  I want to pass along some very important news that everyone needs to hear!

  In December of 2017, Donald Trump made history by recognizing Jerusalem as the captial of Israel. Why is this big news? Because by this the Jewish people of Israel are now able to press forward in bringing about the Third Temple prophesied in the Bible.

  Jewish Rabbis have publicly announced that their Messiah will be revealed in the coming years who will be a leader and spiritual guide to all nations, gathering all religions under the worship of one God.

  Biblical prophecy tells us that this Jewish Messiah who will take the stage will be the antichrist “who opposes and exalts himself above all that is called God or that is worshiped, so that he sits as God in the temple of God, showing himself that he is God” (2 Thessalonians 2:4). For a time, he will bring about a false peace, but “Therefore when you see the ‘abomination of desolation,’ spoken of by Daniel the prophet, standing in the holy place (Matthew 24:15)…then there will be great tribulation, such as has not been since the beginning of the world until this time, no, nor ever shall be” (Matthew 24:21).

  “Little children, it is the last hour; and as you have heard that the Antichrist is coming, even now many antichrists have come, by which we know that it is the last hour” (1 John 2:18).

  “The coming of the lawless one is according to the working of Satan, with all power, signs, and lying wonders, and with all unrighteous deception among those who perish, because they did not receive the love of the truth, that they might be saved. And for this reason God will send them strong delusion, that they should believe the lie, that they all may be condemned who did not believe the truth but had pleasure in unrighteousness” (2 Thessalonians 2:9-12).

  More importantly, the power that runs the world wants to put a RFID microchip in our body making us total slaves to them. This chip matches perfectly with the Mark of the Beast in the Bible, more specifically in Revelation 13:16-18:

  “He causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666.”

  Referring to the last days, this could only be speaking of a cashless society, which we have yet to see, but are heading towards. Otherwise, we could still buy or sell without the mark amongst others if physical money was still currency. This Mark couldn’t be spiritual because the word references two different physical locations. If it was spiritual it would just say in the forehead. RFID microchip implant technology will be the future of a one world cashless society containing digital currency. It will be implanted in the right-hand or the forehead, and we cannot buy or sell without it! We must grow strong in Jesus. AT ALL COSTS, DO NOT TAKE IT!

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name” (Revelation 14:9-11).

  People have been saying the end is coming for many years, but we needed two key things. One, the Third Temple, and two, the technology for a cashless society to fulfill the prophecy of the Mark of the Beast.

  Visit http://WWW.BIBLEFREEDOM.COM to see proof for these things and why the Bible trul is the word of God!

  If you haven’t already, it is time to seek God with all your heart. Jesus loves you more than you could imagine. He wants to have a relationship with you and redeem you from your sins. Turn to Him and repent while there is still hope! This is forever…God bless!

 22. gamefly free trial 3. svibnja 2019. at 8:34 - Reply

  I’m gone to convey my little brother, that he should also go to see this
  web site on regular basis to obtain updated from hottest
  information.

 23. agen poker 5. svibnja 2019. at 1:55 - Reply

  You lost me, buddy. I mean, I imagine I get what youre stating. I understand what you are saying, but you just appear to have forgotten about that you will find some other men and women within the world who view this matter for what it really is and may not agree with you. You may perhaps be turning away many of persons who might have been fans of your blog.

 24. minecraft free download pc 6. svibnja 2019. at 23:50 - Reply

  Its like you read my mind! You appear to grasp a
  lot approximately this, such as you wrote the book in it or something.
  I think that you just could do with a few percent to
  drive the message home a little bit, but instead of that, that is
  excellent blog. A fantastic read. I will certainly be back.

 25. cat 8. svibnja 2019. at 10:38 - Reply

  Once again, it is easy to see why this is one of the finest blogs on the entire Internet, keep pumping out the great content!

 26. stafabandb 9. svibnja 2019. at 22:37 - Reply

  Spot up with this write-up, I seriously think this amazing site needs additional consideration. I’ll probably be once more to read much more, many thanks that information.

 27. minecraft download free pc 17. svibnja 2019. at 15:07 - Reply

  Aw, this was an extremely nice post. Spending some time and actual effort to make a superb article… but
  what can I say… I put things off a whole lot and never manage to get nearly anything done.

 28. gamefly free trial 31. svibnja 2019. at 14:47 - Reply

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished
  to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts.
  After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 29. gamefly free trial 3. lipnja 2019. at 9:54 - Reply

  Good day! I could have sworn I’ve visited this website before but after going through some
  of the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m
  certainly happy I found it and I’ll be book-marking it and
  checking back often!

 30. gamefly free trial 3. lipnja 2019. at 22:38 - Reply

  If some one wants to be updated with most
  recent technologies after that he must be pay a quick visit this web
  site and be up to date all the time.

 31. gamefly free trial 4. lipnja 2019. at 17:17 - Reply

  Aw, this was an exceptionally nice post. Taking the time and actual
  effort to generate a good article… but what can I say… I hesitate a whole lot and
  never seem to get nearly anything done.

 32. gamefly free trial 6. lipnja 2019. at 0:23 - Reply

  Fine way of explaining, and nice paragraph to take information about my presentation subject, which i am going to present in college.

 33. how to get help in windows 10 29. lipnja 2019. at 2:22 - Reply

  You really make it seem so easy with your presentation but I find
  this matter to be really something that I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I will try to
  get the hang of it!

 34. quest bars cheap 11. srpnja 2019. at 0:24 - Reply

  I every time emailed this web site post page to all my associates, for the reason that if like to read
  it after that my contacts will too.

 35. plenty of fish dating site 20. srpnja 2019. at 0:05 - Reply

  Having read this I believed it was rather enlightening.
  I appreciate you finding the time and effort to put this informative article together.
  I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments.
  But so what, it was still worth it!

 36. dating site 31. srpnja 2019. at 2:23 - Reply

  Genuinely when someone doesn’t know then its up to other visitors that they will help,
  so here it occurs.

 37. plenty of fish 31. srpnja 2019. at 18:31 - Reply

  It’s going to be finish of mine day, however before finish I am reading this enormous post to improve my knowledge.

 38. plenty of fish dating site 13. kolovoza 2019. at 14:04 - Reply

  Hey there! I’m at work surfing around your blog from my new iphone!
  Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
  Carry on the excellent work!

 39. quest bars cheap 24. kolovoza 2019. at 10:40 - Reply

  I am regular visitor, how are you everybody? This
  paragraph posted at this website is actually fastidious.

 40. quest bars cheap 6. rujna 2019. at 10:53 - Reply

  I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you
  create this website yourself or did you hire someone to
  do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from.
  many thanks

 41. minecraft games 16. rujna 2019. at 18:18 - Reply

  Greetings! This is my first visit to your blog!
  We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!

 42. minecraft games 18. rujna 2019. at 20:45 - Reply

  Right now it sounds like Movable Type is the preferred blogging platform available
  right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 43. minecraft games 25. rujna 2019. at 15:37 - Reply

  Wonderful beat ! I would like to apprentice whilst you amend
  your web site, how can i subscribe for a weblog site?
  The account aided me a appropriate deal. I were a little bit familiar of this your broadcast provided vibrant transparent idea

 44. quest bars cheap 8. listopada 2019. at 19:00 - Reply

  I’m gone to say to my little brother, that he should also
  pay a quick visit this web site on regular basis to get updated from most recent reports.

 45. mobile legends cheat 20. listopada 2019. at 4:53 - Reply

  Greetings! Very helpful advice within this post! It is
  the little changes which will make the most significant changes.
  Thanks a lot for sharing!

  • ugly christmas sweater mens 25. studenoga 2019. at 17:31 - Reply

   Hello! I simply would like to offer you a big thumbs up for the great info you have got right here on this post.
   I’ll be coming back to your website for more soon.

 46. It’s going to be ending of mine day, however before ending I am
  reading this wonderful article to increase my knowledge.

 47. coconut oil 4. studenoga 2019. at 14:50 - Reply

  I am not sure the place you’re getting your info, but great topic.

  I must spend a while learning more or understanding more.
  Thanks for magnificent info I was searching for this
  information for my mission.

 48. coconut oil benefits 4. studenoga 2019. at 14:57 - Reply

  I am regular visitor, how are you everybody? This
  post posted at this site is genuinely fastidious.

 49. mobile legends cheat 4. studenoga 2019. at 19:17 - Reply

  Currently it seems like Drupal is the best blogging platform out there right now.
  (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 50. coconut oil benefits 9. studenoga 2019. at 8:04 - Reply

  Hi, this weekend is fastidious in favor of me, as this occasion i am
  reading this impressive informative piece of writing here at my house.

 51. coconut oil when 15. studenoga 2019. at 2:32 - Reply

  Its such as you learn my thoughts! You appear to know so much about this, such
  as you wrote the book in it or something. I believe that you
  simply can do with a few p.c. to force the message
  home a bit, however other than that, this is magnificent blog.

  A fantastic read. I’ll definitely be back.

 52. http://tinyurl.com/u63o7gx 20. studenoga 2019. at 4:11 - Reply

  I believe everything wrote made a lot of sense. But, what about this?
  suppose you added a little information? I mean, I don’t want to tell you
  how to run your blog, however what if you added a title to maybe get
  folk’s attention? I mean GLAS VAPAJUĆEG U PUSTINJI – Green Gold – Zeleno Zlato is kinda plain.
  You ought to look at Yahoo’s front page and note how they write article headlines to get people to click.
  You might try adding a video or a related picture or two to get readers excited about everything’ve written. In my opinion, it would make your blog a little bit more interesting.

 53. tinyurl.com 20. studenoga 2019. at 13:28 - Reply

  Greetings I am so thrilled I found your blog page, I really found you by accident, while
  I was browsing on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say cheers
  for a remarkable post and a all round exciting blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have saved
  it and also added in your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read much more, Please do keep up the excellent job.

 54. rules of survival cheat 24. studenoga 2019. at 7:12 - Reply

  Good way of explaining, and nice post to obtain facts about my presentation subject, which i
  am going to deliver in academy.

 55. ps4 games 5. prosinca 2019. at 7:59 - Reply

  When someone writes an article he/she maintains the plan of a
  user in his/her brain that how a user can understand it.
  So that’s why this article is amazing. Thanks!

 56. ps4 games 7. prosinca 2019. at 4:37 - Reply

  I got this site from my pal who informed me
  concerning this site and at the moment this time I am
  visiting this web site and reading very informative articles
  or reviews at this place.

 57. coconut oil 17. prosinca 2019. at 5:40 - Reply

  Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one
  and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
  If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise?

  I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 58. sling tv 7. siječnja 2020. at 20:20 - Reply

  You made some decent points there. I looked on the internet
  to learn more about the issue and found most individuals will go along with
  your views on this site.

 59. 카지노사이트 30. siječnja 2020. at 9:00 - Reply

  My spouse and I stumbled right here by a different web address and thought I may check things out.I love what I see thus I am just following you.

 60. 바카라사이트 30. siječnja 2020. at 9:15 - Reply

  You really make it appear really easy with your presentation but I find this topic to be really one thing that I think I would never understand.It seems too complex and extremely wide for me. I’m having a look forward in your next put up, I will try to get the cling of it!

 61. 바카라사이트추천 30. siječnja 2020. at 9:22 - Reply

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 62. 바카라사이트 30. siječnja 2020. at 9:27 - Reply

  Like!! I blog frequently and I really thank you for your content. The article has truly peaked my interest.

 63. cbd oil that works 2020 4. travnja 2020. at 16:50 - Reply

  Terrific work! That is the type of information that are meant to be shared around the net.
  Shame on the seek engines for no longer positioning this submit upper!
  Come on over and seek advice from my web site . Thank you =)

Leave A Comment

5 × two =