OSTAVITE SVAKU NADU…

  

 Govorim stalno da ne mrzim, ali mrzim i te kako. I ovu KUJU! I ove birokrate! I ovaj glupi narod koji kraj zdravih očiju ne vidi. Mi, povremeno poluslijepi, povremeno slijepi, a može i trajno… kad već nudite! MI vidimo i svjedočimo i RATUJEMO protiv sistema.

Kada vam u Lijepoj našoj, jer jest Lijepa, i jest Naša (neka nam svi bogovi pomognu) inače ne bih ovdje ni trenutka ostala ako zbog ničeg drugog onda od srama da u takvom svinjcu živim. Mi vidimo i ne vjerujemo da smo toliko nevažni, nerješivi,neželjeni… nevidljivi.  

E kad vam ovdje zalijepe dijagnozu, kao oznaku kojom je prošlost obilježavala Drugačije, onda prolazite kroz ona vrata:

“ostavite svaku nadu, vi koji ulazite”

Ja nisam nikako na nikakvom vrhu u bilo kojem smislu. Nisam ni na dnu životnih iskušenja. Ja cijeli život grebem po toj strmini između vrha i dna (oprosti Balaš) noktima grebem da održim ikakvu ravnotežu. Obična, mala, polupismena krčmarica. Skromnog znanja i skromne kulture. Ja samo pričam i tko kaže da ne pričam potpune glupsti?! Ja samo eto  pričam iz  inata jer mi se život zgadio.

Zatvorite me i bacite ključ!

Minja Vuksan Dobran

2018-02-28T22:06:26+00:00

One Comment

  1. Aleksandra 28. veljače 2018. at 22:12 - Reply

    Ma cuj ti mene stvore jedan pozrtvovni,niti cemo te zakljucati,niti cemo kljuc baciti…Nego cemo mi tebe lijepo izabrati za predsjednicu ,pa da ti nama odozgo dirigiras,,,Kakve Kolinde i kakvi bakraci..TEBE za predsjednicu pa nek nam tvoja ruka pravedna odredi kako i sta!!!Dovoljno si pokazala i dokazala!!!Svaka ti CAST!

Leave A Comment

4 × five =