SLOBODA ZA MILOŠA

Sada ga čeka siguran zatvor od 3 godine BEZ DELA PRODAJE I OMOGUĆAVANJA, bez ikakvog kriminala, osim sadnje leka za sebe…

Pozivamo svakog ko može da Milošu pomogne finansijski ili da pro bono brani oca petoro dece da nam se javi što pre na telefone:

Gledam na kalendar, vidim piše 2019. godina od Krista do sad. Živjeli smo ratove, progone, zvjerstva, strahove samo zato jer smo živjeli u neko vrijeme koje nas nije željelo.

Znam da se masa teško pokreće. Teško uključuje išta u svoja razmišljanja, jer život je težak. Za nas ovdjr na ovom brtdovitom Balkanu, daleko teži nego negdje drugdje gdje je svijet daleko normalniji, ali dobro To smo mi. Nama je tako. Patnja nam je valjda do sad ušla i u genetski kod. Što da čovjek radi kad se rodio gdje se nitko pametan ne bi rodio.? Čovjek u nas j osuđen da se brine sam o sebi. Nema institucije koja će spasiti čovjeka samo zato jer je čovjek. Biti čovjek kod nas je nevažno. Baš kao psi ili mačke. Baš kao muhe i ptice, postojat ćemo, a onda više nećemo i doći će drugi ljudi  – neljudi. drugi psi, mačke, muhe i ptice.

Možda mi je i bilo, bar donekle razumljivo prije 5-6 godina napadaju ljude zbog lijeka, jer nisu znali, ali danas! 

Zar je moguće da se dozvoli progon čovjeka, oca, muža, radnika zato jer je bolestan i treba mu lijek, jer drugog lijeka nema? Zar je moguće da čovjek treba umrijeti ili biti zatvoren ZBOG LIJEKA KOJI MU TREBA? Zar je moguće da će se to dozvoliti? Da ćete se skrivati iza “nemoći” jer je država takva i onda možemo mirne duše tugovati čiste savjesti iako nije napravljeno ništa?


Svjesni ste svi da je opća legalizacija na putu. Tu je. Rekli su mi onda prije tih 7-8 godina da Hrvatska nikad neće legalizirati konoplju i kanabis. Danas je legalno. Ne zato što sam ja super faca, nego zato što je tako rekao svijet, UM, EU i ostale skraćenice. N moguće i dekriminalizira.
i jedna vlada ne mpože donositi odluke bez upliva daleko većih od nas. U USA se očekuje do kraja godine ide legalizacija na savveznom nivou, dakle sve vrajža Amerika – LEGALIZIRA., a moguće i dekriminalizira.
Hoćete li pustiti da jedna obitel propadne, da čovjek završi u zatvoru zato što je bolestan?
Od kad je zakonom zabranjeno biti bolestan?
Ovo je trenutak kad možemo učiniti razliku. Hoćete li? Imate li emociju bar jednu? Idemo!

Nevladina organizacija

IRKA Inicijativa za legalizaciju Marihuane u Srbiji

 

#SlobodazaMiloša Saborci hajde ko može da uplati donaciju za Miloša, na račun IRKA SKK Beograd. Milošu treba 250€ za osnovne usluge advokata ! Naše malo za njega je mnogo.

Br. računa je 160-44 3832-02 Banka Intesa, svrha uplate: ‘DONACIJA ZA SUDJENJE’.

Miloševo svedočenje počinje od 5,25 min:
https://youtu.be/Bym9pJxoMMQ?t=326

Milos se nikad nije bavio kriminalom, nikad nije prodavao kanabis niti druge supstance. Otac petoro male dece bio je zaposlen u Železari Smederevo sa dobrom platom. Ima zdravstvene probleme i lečio se kanabisom (jer prepisani lekovi nisu delovali) i pokušao sebi da zasadi lek, zbog čega je priveden i očekuje ga krivični proces.

Zbog toga je izgubio posao a dok je bio u zatvoru porodici je ukinuto grejanje, ostali su bez struje… Kada je izašao iz protvora zimus se ponovo zaposlio, ali je inspektor koji ga je uhapsio pozvao gazdu i naložio da otpusti Miloša!

Sada ga čeka siguran zatvor od 3 godine BEZ DELA PRODAJE I OMOGUĆAVANJA, bez ikakvog kriminala, osim sadnje leka za sebe…

Pozivamo svakog ko može da Milošu pomogne finansijski ili da pro bono brani oca petoro dece da nam se javi što pre na telefone:

062 534 420

061 6730 521

Hvala saborci. JEDNO 💚

2019-05-18T19:28:09+00:00

2 komentara

 1. Keto Body Tone 6. kolovoza 2019. at 23:21 - Reply

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look advanced to far added agreeable from
  you! By the way, how could we communicate?

 2. Keto Body Tone Review 6. kolovoza 2019. at 23:25 - Reply

  I’m really loving the theme/design of your blog.
  Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A small number of my blog visitors have complained about my
  website not operating correctly in Explorer but looks
  great in Opera. Do you have any solutions to help fix this issue?

Leave A Comment

1 × 1 =